Raahen taksin tilausnumero on 0100 3020

Raahen taksin ulkomailta on +358 600 300 10

Puhelu maksaa 1,25 euroa + 1,00 euroa/min. + pvm. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Numero vastaa 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Taksin saa myös lennosta tai taksiasemalta. Kun taksivalo palaa auto on vapaa.

Tilaa jo ennakkoon – Varmistat matkasi

Maksutavat

Raahelaisessa taksissa voi maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi seuraavilla luottokorteilla: American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Taksikortti, Visa ja Visa Electron.

Kelan korvaamat kuljetukset

Asutko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella? Onko sinulla sairautesi vuoksi oikeus Kelan korvaukseen taksimatkasta? Kelan korvaamat kuljetukset Pohjois-Pohjanmaalla tilataan numerosta 0800 93150. Jos numero on varattu, odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Puhelujonotus on maksuton. Asiakas maksaa vain omavastuun 25,00 euroa/ yhdensuuntainen matka ja taksi perii lopun kyytimaksusta suorakorvauksena Kelalta. Lisätietoa Kelan sivuilta »

Kaikissa Raahen takseissa on EMV-hyväksytty maksupääte.

Päivystyspalvelut

Raahen taksi ostaa päivystyspalvelut Pohjamaan Taksi Oy:ltä. Soittaessasi Raahen taksin tilausnumeroon puhelu menee Raahen taksikeskukseen, josta päivystäjät välittävät tilaukset toimintaan kehitetyllä ATK-järjestelmällä. Järjestelmässä GPS paikantaa asiakkaan osoitetta lähinnä olevan vapaan tai kohta vapautuvan taksin ja tilaustiedot liikkuvat GPRS-verkkoa hyväksi käyttäen.

Erityistoiveesi

Erityistoiveesi voit kertoa tilausta tehdessäsi. Esim. farmariauto, taksibussi, pyöräkoukkuauto, paariauto, invataksi, kielitaitoinen kuljettaja. Varmimmin toiveesi voidaan täyttää kun tilaat auton ennakkoon. Ennakkotilauksista emme peri lisämaksua!