Tilausohjeet

Raahen taksin tilausnumero on 0100 3020

Raahen taksin ulkomailta on 00358 100 3020

Puhelu maksaa 1,42 euroa + 1,00 euroa/min. + pvm. Jos numero on varattu odota jonossa että puheluusi ehditään vastata. Numero vastaa 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä. Taksin saa myös lennosta tai taksiasemalta. Kun taksivalo palaa auto on vapaa. Tilaa jo ennakkoon – Varmistat matkasi

Kelan korvaamat kuljetukset

  • Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla 0800 93377
  • Kainuussa 0800 93399

Tilauspuhelu on maksuton. Puhelut tallennetaan, jotta voimme varmentaa asiointisi ja kehittää palvelumme laatua. Lisätiedot >

Maksutavat
Raahelaisessa taksissa voi maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi seuraavilla luottokorteilla: American Express, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Taksikortti, Visa ja Visa Electron.

Päivystyspalvelut
Raahen taksi ostaa päivystyspalvelut Pohjamaan Taksi Oy:ltä. Soittaessasi Raahen taksin tilausnumeroon puhelu menee Raahen taksikeskukseen, josta päivystäjät välittävät tilaukset toimintaan kehitetyllä ATK-järjestelmällä. Järjestelmässä GPS paikantaa asiakkaan osoitetta lähinnä olevan vapaan tai kohta vapautuvan taksin ja tilaustiedot liikkuvat GPRS-verkkoa hyväksi käyttäen.

Erityistoiveesi
Erityistoiveesi voit kertoa tilausta tehdessäsi. Esim. farmariauto, taksibussi, pyöräkoukkuauto, paariauto, invataksi, kielitaitoinen kuljettaja. Varmimmin toiveesi voidaan täyttää kun tilaat auton ennakkoon. Ennakkotilauksista emme peri lisämaksua!