Koulukuljetukset

Koulukuljetukset ovat yksi tärkeä osa Raahen taksien ajoista. Koulukuljetusten osuus vuosittaisesta liikevaihdosta on noin 8 prosenttia. Raahen taksit kuljettavat päivittäin noin 300 koululaista, esikoululaista sekä kerholaista. Toisinaan osa oppilaista ei ole ollut valmiina ja taksi on myöhästynyt kuljetuksen lopussa olevista osoitteista sekä koulusta.

Kuljetus aikatauluun vaikuttavat myös muu liikenne sekä keliolosuhteet. Jokaisen kuljetuksessa olevan oppilaan vanhemmille on ilmoitettu kellonaika milloin taksi on pihassa. Jotta koulukuljetus onnistuisi myös talvi liukkailla, niin pyytäisimme teitä huolehtimaan että lapsenne olisi aamuisin valmiina ulkona odottamassa ennalta sovittuun kellonaikaan. Taksissa kaikki lapset matkustavat turvavöissä.

Aikataulut
Mikäli taksi on edellä aikatauluista, niin se odottaa sovittuun aikaan saakka. Mutta jos taksi on myöhässä aikataulusta, niin taksin on jatkettava matkaa ellei oppilasta näy pihalla.

Poissaolot
Poissaoloista toivoisimme teidän ilmoittavan taksikeskuksen numeroon 0100 3020! Numero on käytössä 24h/vrk, vuoden jokaisena päivänä.

Muut murheet
Mahdollisissa muissa koulukuljetus murheissa pyytäisimme teitä ottamaan yhteyttä

Raahen Taksi
Toimitusjohtaja
puh. 050 465 0111
toimisto@raahentaksi.fi tai
antamaan palautetta palautesivulle.